Celebrating love & life together

Over ons

Sublime de Luxe zijn exclusieve dancefeesten op unieke locaties voor een breed publiek. Een enthousiast team van ervaren partyarchitekten welke voorheen jarenlang actief hebben bijgedragen aan het organiseren van mooie feesten bij andere organisaties, hebben hun krachten gebundeld. Met een verfijnd gevoel voor het organiseren van stijlvolle feesten werd Sublime de Luxe geboren.

Wij staan voor sfeervolle dance events op bijzondere locaties voor de doelgroep 25+ waarbij je zal genieten met de hoofdletter G.

Onze missie is duidelijk want wij garanderen dat je elke keer met een glimlach onze feesten zal verlaten!

Community

Iedereen die van het leven geniet en van een goed feest houdt is welkom bij Sublime de Luxe! Alleen ons publiek bepaalt ons succes. Wij zorgen ervoor dat je aan niets ontbreekt en willen iedereen een onvergetelijke avond bezorgen. Ben je ouder als 25+ en hou je van mooie stijlvolle feesten op de meest exclusieve locaties dan ben je meer dan welkom op onze feesten.

LINE - UP

We hebben de meest energieke dj’s & support acts die weten hoe ze jou moeten betoveren met de juiste sound en opzwepende beats. Liever geen zelfingenomen dj’s maar een line up van gerenommeerde en opkomende dj’s die perfect aanvoelen welke muziek bij het publiek van Sublime de Luxe past.

Locaties

Alleen de meest unieke locaties in Nederland worden geselecteerd om jou op Sublime de Luxe te laten schitteren. We transformeren historische en authentieke locaties zoals kastelen, kerken en oude fabrieken tot sfeervolle en wervelende dance & party area’s met oog voor detail. Herinneringen maken we immers samen!

Ambassadeurs

Met jullie bijdrage kan Sublime de Luxe alleen op een hoog niveau feesten blijven organiseren. Deel je ervaringen met ons en met je vrienden! We hebben een loyaliteitsconcept waarbij je korting kunt krijgen op tickets als je onze feesten vaker bezoekt en jouw vrienden uitnodigt.
Of wil je actief bijdragen aan onze feesten en ambassadeur worden? Laat het ons weten en wij nemen maar al te graag contact met je op.

Partners

Zonder partners kan Sublime de Luxe geen mooie feesten organiseren. Met hun bijdrage en support is het niet mogelijk onze feesten op een dusdanig niveau te organiseren en is onze waardering groot voor deze bedrijven. Inmiddels hebben diverse partners bij ons aangesloten welke geloven in ons concept en aanpak. Wil je als bedrijf partner worden van Sublime de Luxe? Als je interesse hebt laat het ons weten en we nemen graag contact met je op.

UPCOMING EVENTS

SUITE ROYAL

Zaterdag 14 Oktober 2023

TICKETS

MAAK DEEL UIT VAN EEN NIEUW HOOFDSTUK

We staan te popelen om jullie te mogen verwelkomen op de feesten van Sublime de Luxe!
Fijne berichten, enthousiaste reacties en gewilde tickets kenmerken op dit moment onze inspanningen en een dikke kus voor jullie hiervoor.
Jouw mening is belangrijk voor ons dus heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.
CONTACT
Sublime 2022 | Powered by Raion design
users map-marker calendar-full diamond cross menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram